First Minute počitnice

Potovanja in počitnice lahko postanejo zelo poceni, če rezervirate v pravem trenutku. Vsako leto v pomladnih mesecih agencije objavijo letne kataloge v katerih ponujajo posebne popuste na zgodnje rezervacije. Zakaj bi torej čakali na zadnji trenutek, če se lahko že zdaj rešimo velikega bremena. Sicer so zadnja leta zelo popularne rezervacije v zadnjem hipu vendar se lahko zgodi, da bodo vse dobre namestitvene enote že zelo hitro razprodane.

First minute rezevacija pomeni, da rezerviramo počitnice že več mesecev pred odhodom in tako koristimo vse ugodnosti, ki jih agencije za takšne rezervacije ponujajo. Izredno so popularne first minute počitnice na Hrvaškem, ki so med Slovenci še posebej popularne. Marsikdo si namreč ne upa čakati na zadnji trenutek saj se pogosto zgodi, da so dobre namestitve hitro razprodane, sploh pa to velja za apartmaje ob morju.

Med najbolj popularne destinacije kjer so zaželjene first minute rezervacije spadajo tudi Kanarski otoki, Egipt, Tunizija, Turčija in tudi Grški toki. Predvsem first minute Grčija je zelo zaželjena za družinske počitnice saj agencije v pomladnih mesecih ponujajo velike popuste na zgodnje rezervacije za grške otoke. Najpogosteje pa se za takšne rezervacije odločajo družine z majhnimi otroki, ki imajo ponavadi večje zahteve in si ne morejo privoščiti, da bi čakali na last minute ponudbe.

Zelo zanimivi za first minute rezervacije so tudi Kanarski otoki, predvsem Tenerife in Gran Canaria, ki sta tudi najbolj obiskana otoka. Tudi eksotična potovanja se splača rezervirati dovolj zgodaj, tukaj mislimo predvsem na Maldive, Tajsko, Dominikansko republiko in Mauritius. Kakorkoli se že boste odločili, dobro premislite in se posvetujte s svojimi turističnimi agenti potem pa v lov na najugodnejše počitnice.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.